You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Stiri
Stiri
Aquapark si hotel de lux in statiunea Baile Felix Email
Potrivit datelor transmise de catre reprezentantii Primariei Sanmartin din Bihor de care apartine statiunea balneoclimaterica, turistii care vin in Baile Felix s-ar putea bucura in scurt timp de un Aqua Park si un nou hotel de lux, investitie care s-ar ridica la peste 50 de milioane de Euro.
Citeşte mai mult...
Romania cucereste turistii germani Email
Read moreMiercuri s-a dat startul celui mai mare targ de turism din lume, care are loc anual la Berlin, capitala Germaniei. Prezenta cu un stand in cadrul expozitiei, tara noastra se bucura si de includerea ei in cataloagele pe 2010 a nu mai putin de 6 operatori de turism german, situatie fara precedent si extrem de benefica turismului autohton.
Citeşte mai mult...
1,7 mil pentru o noua campanie "Turist in romania" Email
Read moreIn noiembrie ministerul turismului va organiza o licitatie pentru noua campanie din programul "Turist in Romania". Pentru aceasta campanie vor fi alocati de la buget 1,72 mil. de lei. Prin aceasta licitatiei vor fi achizitionate servicii de publicitate media pentru noua campanie, care casino online se va derula pe parcursul a 20 de zile incepand din 2 decembrie.
Citeşte mai mult...
O saptamana la munte Email
Read morePotrivit Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc programul O saptamana la munte, a carui scop este facilitare accesului a unui numar cat mai mare de persoane la odihna, dispune de 15 000 de locuri. Totodata este urmarita cresterea gradului de ocupare ale hotelurilor din Romania.
Citeşte mai mult...
Targul de Turism al Romaniei axat pe promovarea destinatiilor interne Email
Read moreAutoritatile din cadrul Ministerului Turismului mpreuna cu reprezentanti ai conducerilor locale au convenit ca principalul obiectiv al Targului de Turism al Romaniei din acest an sa fie promovarea destinatiilor turistice autohtone.
Citeşte mai mult...
Pe ghetarii din Austria si Franta se da deja drumul la Schi Email
Read moreDesi ne aflam doar la sfrsit de sezon estival cnd majoritatea turistilor si ndreapta ncet atentia spre plajele nsorite din bazinul Mediteranei, de cteva zile n Austria iarna si-a intrat n drepturi, zonele de schi fiind deja acoperite de un strat considerabil de zapada.
Citeşte mai mult...
Pregatiri pentru sezonul de iarna Email
Read more
Incet incet sezonul de vara ia sfarsit iar agentiile incep sa isi indrepte atentia catre pregatirea pachetelor de iarna. Chiar daca ne aflam in septembrie multi inca nu si-au terminat concediul, profitand din plin de preturile reduse practicate de agentii in aceasta perioada.
Citeşte mai mult...
Numarul turistilor romani va scadea in vacanta de iarna Email

Read more

Potrivit lui Traian Badulescu, purtator de cuvant al ANAT (Asociatia Nationala a agentiilor de turism), numarul turistilor romani care isi vor petrece vacanta de iarna n strainatate va scadea n acest an cu 10%.

Citeşte mai mult...
Email

Read more

Potrivit unor date furnizate de Asociatia Pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului corelate cu cele ale Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, n acest weekend s-au nregistrat un numar de 154.833 de turisti pe litoralul romnesc, cele mai ocupate statiuni fiind Mamaia, Costinesti, Neptun-Olimp si Vama Veche.

Citeşte mai mult...