You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Muntenegru
Harta Muntenegru
 

Explorati harta Muntenegru Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera Muntenegru activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Muntenegru din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Muntenegru intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.


 
 
Harta Muntenegru Geografica Email
Despre Muntenegru Email
Muntenegru este o tara mica in sud-estul Europei si are capitala la Podgorica.Muntenegru se invecineaz cu Bosnia si Herzegovina la nord-vest , Croatia la vest , Serbia la nord-est , Kosovo la est si Albania la sud-est. Limba oficiala a tarii este muntenegreana si moneda folosita este Euro.Muntenegru are o cultura bogata si un mediu natural cu peisaje cat se poate de diverse. Regiunile principale ale Muntenegrului sunt Regiunea Coastei de Nord cu atractii precum , Vechiul Oras Kotor , Baka Kotorska si Mica Insula Sveti Stefan , Regiunea Coastei de Sud cu un numar mare de pesteri marine si Plaja Ulcinj . Destinatiile turistice din regiunea centrala a Muntenegrului sunt Manastirea Ostrog , Muntele Lov?en si multe altele.

Harta Muntenegrului in Europa
Harta Muntenegrului