You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Portugalia
Harta Portugalia
 

Explorati harta Portugalia Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Portugaliei activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Portugalia din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Portugaliei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth


 
 
Harta Portugalia Geografica Email
Despre Portugalia Email
Portugalia se afla in sud-vestul Europei , pe partea de vest a Peninsulei Iberice . Singurul vecin pe continent este Spania la vest si nord. Portugalia are litoral la Oceanul Atlantic pe la vest si sud. Portugalia este o tara latina cu portugheza ca limba oficiala , capitala tarii este Lisabona si moneda folosita este euro.Turismul portughez este in continua crestere si atrage turisti predominant din Germania , Spania si Marea Britanie . Cateva dintre cele mai importante destinatii turistice sunt Lisabona , zonele Algarve si Madeira cu Valea Douro , Porto Santo Islant . Locatii importante sunt , Costa Verde , partea nordica a litoralul portughez , Costa de Prata , Montahas , regiunile montante din nord si din centrul Portugaliei si insulele Madeira si Azore.

Harta Portugaliei in Europa
Harta Portugaliei