You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Slovacia
Harta Slovacia
 

Explorati harta Slovaciei Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Slovaciei activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Slovacia din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Slovaciei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.


 
 
Harta Slovacia Geografica Email
Despre Slovacia Email
Slovacia , sau Repblica Slovaka , cum este numita oficial , este un stat in Europa Centrala , invecinata cu Cehia si Austria la vest , Ungaria la sud , Polonia la nord si Ucraina la est. Capitala Slovaciei este Bratislava , limba oficiala este slovaca si moneda folosita este Euro.Cea mai mare a turistilor care viziteaza Slovacia sunt atrasi de Bratislava , de castelele medievale slovace , de peisajele naturale , statiunile de ski si statiunile balneare. In padurile slovace se gasesc o multime de specii de animale salbatice cum ar fi ursii bruni , lupi , vulpi sau rasi . Muntii Tatra sunt principala atractie a Slovaciei si ofera statiuni de ski , drumetii , alpinism si multe alte experiente placute. Cele mai vizitate castele din Slovacia sunt Castelul Bojnice , Castelul Spiš , Castelul Orava , Castelul Bratislava si ruinele castelului Devín.

Harta Slovaciei in Europa
Harta Slovaciei