You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Elvetia
Harta Elvetia
 

Explorati harta Elvetia Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Elvetiei activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Elvetia din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Elvetiei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.

 
 
Harta Elvetia Geografica Email
Despre Elvetia Email
Elvetia este o republica federala din Europa de Vest , alcatuita din 26 de cantoane . Elvetia nu are iesire la mare si este inconjurata de Germania la nord , Franta la vest , Austria si Lichtenstein la est si Italia la sud . Elvetia este una dintre cele mai bogate tari din lume , cu doua dintre cele mai prospere orase din lume , Zürich and Geneva.Capitala terii este Berna , limbile folosite sunt , germana , franceza si italiana.Elvetia este o republica federala din Europa de Vest , alcatuita din 26 de cantoane . Elvetia nu are iesire la mare si este inconjurata de Germania la nord , Franta la vest , Austria si Lichtenstein la est si Italia la sud . Elvetia este una dintre cele mai bogate tari din lume , cu doua dintre cele mai prospere orase din lume , Zürich and Geneva.Capitala terii este Berna , limbile folosite sunt , germana , franceza si italiana.

Harta Elvetiei in Europa
Harta Elvetiei