You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Malta
Harta Malta
 

Explorati harta Maltei Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Maltei activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Malta din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Maltei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.


 
 
Harta Malta Geografica Email
Despre Malta Email
Malta este un arhipelag alcatuit din multe insule dintre care doar trei sunt locuite ,Insula Malta , Gozo si Comino. Malta se afla in Marea Mediterana , la sud de Sicilia si est de Tunisia . Malta este una dintre cele mai mici tari europene si totodata una dintre cele mai dens populate. Capitala Maltei este Valleta si limba oficiala este malteza , iar limba co-oficiala este engleza.Cateva dintre cele mai cunoscute destinatii turistice in Malta sunt localitatea Gharb , un satu mic si linistit , Insula Gozo cu multe atractii turistice cum ar fi Pestera lui Calypso ,  oraselul de pe litoral Nadur cu activitati marine si Biserica Sfintilor Petru si Pavel si multe alte destinatii. Malta mai este cunoscuta si pentru turismul ei medical, avand multe statiuni medicale.

Harta Maltei in Europa
Harta Maltei