You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Stiri Numarul turistilor romani va scadea in vacanta de iarna
Numarul turistilor romani va scadea in vacanta de iarna Email

turism-iarna-molltal

Potrivit lui Traian Badulescu, purtator de cuvant al ANAT (Asociatia Nationala a agentiilor de turism), numarul turistilor romani care isi vor petrece vacanta de iarna în strainatate va scadea în acest an cu 10%.

 

Cu toate acestea, potrivit ANAT, romanii au început sa-si faca deja rezervari, cele mai cautate destinatii fiind Austria, Italia, Franta, Elvetia si Bulgaria, ultima dintre ele cu o crestere spectaculoasa, la concurenta cu Austria, clasica destinatie pentru sporturile de iarna.

 

Anul trecut, peste 250.000 de romani au ales sa-si petreaca vacantele în strainatate, cele mai vizitate orase fiind capitalele de renume precum Viena, Praga, Budapesta, Barcelona sau Roma, doar 1,2% dintre acestia alegand destinatii exotice  de lux.

Reprezentantii ANAT se asteapta de asemenea la o scadere si în ceea ce priveste numarul turistilor straini care vor alege Romania în aceasta perioada, în ciuda reducerilor în vigoare. Potrivit agentiei, cele mai cautate destinatii vor fi si în acest an statiunile Sinaia, Predeal sau Poiana Brasov si zonele turistice din Maramures, Sibiu si Bucovina.