You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Franta
Harta Franta
 

Explorati harta Frantei Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Frantei activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Frantei din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Frantei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.

 
 
Harta Franta Geografica Email
Despre Franta Email
Franta este o tara mare situata in partea de vest a Europeni , si are deasemea multe teritorii si insule inafara tarii. Republica Franceza este invecinata de urmatoarele tari , Belgia , Luxemburg si Anglia , peste Canalul Englez spre nord , Germania , Elvetia si Italia spre vest , Spania si Andorra spre sud si Oceanul Atlantic spre vest. Franta este un membru fondator al Uniunii Europene si are capitala la Paris.In acest moment Franta este cea mai vizitata tara din lume , atragand turisti din toata lumea spre orasele ei , statiunile de pe litoral , statiunile de ski , regiunile rurale cu peisaje minunate si bineinteles Disneyland Paris , cel mai vizitat loc din Europa. Alta locatii importante din Franta sunt , Turnul Eifel , Muzeul Luvru , Palatul Versailles , Arcul de Triumf si altele.

Harta Frantei in Europa
Harta Frantei