You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Stiri O saptamana la munte
O saptamana la munte Email
muntePotrivit Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc programul O saptamana la munte, a carui scop este facilitare accesului a unui numar cat mai mare de persoane la odihna, dispune de 15 000 de locuri. Totodata este urmarita cresterea gradului de ocupare ale hotelurilor din Romania.

Pana in prezent s-au inscris in acest program 39 de societati hoteliere din zona montana, oferind un total de 1350 de locuri pe serie, ceea ce inseamna ca in cele 11 serii vor putea sa petreaca o saptamana la munte in conditii avantajoase aproximativ 15 000 de turisti.

Tarifele vor fi foarte accesibile incepand de la 158 lei pentru hotel,pensiune,vila sau cabana, si 358 lei pentru hoteluri de 4 stele.

Potrivit Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), biletele sunt deja puse in vanzare in agentiile de turism din tara.