You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Islanda
Harta Islanda
 

Explorati harta Islandei Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Islandei activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Islanda din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Islandei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.


 
 
Harta Islanda Geografica Email
Despre Islanda Email
Islanda este o tara-insula in nordul Oceanului Atlantic , chiar sub Cercul Arctic si este a doua cea mai mare insula din Europa. In Islanda se gasescu un numar mare de geysere , fjorduri si vulcani . Capitala tarii este Reykjavik.Majoritatea  turistilor sunt atrasi de ghetarii , geyserii , fjordurile , cascadele , izvoarele fierbinti si lacurile Islandei. Cele mai cunoscute locatii sunt , Geysir , dupa numele careia s-a si luat denumirea de geysere , Vatnajökull, cel mai mare ghetar din islanda. Datorita apropierii ei de Cercul Arctic , o alta atractie majora este si aurora boreala. Vechile povesti cu vikingi ofera Islandei o minunata mostenire culturala , care atrage la randul ei turisti.

Harta Islandei in Europa
Harta Islandei