You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Serbia
Harta Serbia
 

Explorati harta Serbiei Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Serbiei activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Serbiei din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Serbiei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.

 
 
Harta Serbia Geografica Email
Despre Serbia Email
Serbia este situata in Europa Centrala , la sud de Muntii Carpati si este o tara fara iesire la mare. Serbia se invecineaza cu Romania si Bulgaria la est , Republica Macedonia la sud , Croatia , Bosnia si Herzegovina , Muntenegru la sud si Ungaria la nord. Capitala Serbiei este Belgrad , limba oficiala este sirba iar moneda folosita este dinarul sirbesc.Turismul in Serbia este impartit pe mai multe ramuri , turism cultural , natural sau urban. Vasta varietate de peisaje a Serbiei atrage un mare numar de turisti. Cele mai importante ape din Serbia sunt , Dunarea si raul Sava. Serbia are in total cinci parcuri nationale si multe izvoare minerale si statiuni balneare. Partea culturala a Serbiei este reprezentata de manastirile ei , cum ar fi Manastirea Ravanica , Manastirea Manasija , Manastirea Gra?anica si Manastirea Kaleni? . O mare parte din turisti viziteaza orasele Serbiei care au multe cladiri cu arhitectura impresionanta si deasemenea o au o viata de noapte cu renume.

Harta Serbiei in Europa
Harta Serbiei