You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Liechtenstein
Harta Liechtenstein
 

Explorati harta Liechtenstein Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera Liechtenstein activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Liechtenstein din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Liechtenstein intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.


 
 
Harta Liechtenstein Geografica Email
Despre Liechtenstein Email
Liechtenstein este un micro-stat in Europa de Vest si se invecineaza cu doar doua tari , Elvetia la Sud si vest si Austria la est . Cea mai mare parte a statului Liechtenstei se afla in vecinatatea muntilor , de aceea este o destinatie a iubitorilor de sporturi de iarna. Liechtenstein este o tara vorbitoare a limbii germane si are capitala la Vaduz.Avand un relief predominant montan , turistmul in Liechtenstein se concentreaza asupra statiunilor de iarna . Cele mai importante obiective turistice din Liechtenstein sunt , Centrul Liechtenstein , Cladirea Parlamentului si trenul orasului din Vaduz , Parcul Malbi , Centrul Galina Falcon , Pivnitele de vin ale Printului de Liechtenstein si multe altele.

Harta Liechtensteinului in Europa
Harta Liechtensteinului