You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Irlanda
Harta Irlanda
 

Explorati harta Irlandei Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Irlandei activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Irlanda din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Irlandei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.


 
 
Harta Irlanda Geografica Email
Despre Irlanda Email
Irlanda este a treia cea mai mare insula din Europa si se afla la nord-vest de Europa.Marea Britanie se afla la est de Irlanda si este cea mai apropiata tara de ea , aceastea fiind separate de Marea Irlandei . Irlanda este incojurata de un numar mare de insule si insulite , si deasemenea , centrul insulei este inconjurat de un cerc montan.Cateva dintre cele mai importante destinatii turistice in Irlanda sunt , Belfast, este capitala Irlandei de Nord si in acelasi timp al doilea cel mai mare oras de pe insula Calea Uriasilor ( Giant's Causeway) , un fenomen geografic format in urma unei stravechi eruptii vulcanice , Lough Neagh , cel mai mare lac din Irlanda , Blarney , casa Pietrei Blarney , Dublin , capitala si cel mai mare oras al Republicii Irlandeze.Irlanda are de oferit multe alte zone turistice de valoare.

Harta Irlandei in Europa
Harta Irlandei