You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Macedonia
Harta Macedonia
 

Explorati harta Macedoniei Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Macedoniei activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Macedonia din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta  Macedoniei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.


 
 
Harta Macedonia Geografica Email
Despre Macedonia Email
Republica Macedonia este o tara in Europa de sud-est , situata in Peninsula Balcanica , fara iesire la mare. Vecinii Macedoniei sunt , Kosovo spre nord-est , Grecia spre sud si Albania la vest. Macedonia este impartita in doua de o vale mare intre doua siruri de munti , Muntii Šar si Muntii Dinarici . Capitala Macedoniei este Skopje.Macedonia are multe atractii culturale si naturale , acestea o fac sa fie o atractie turistica importanta in Europa. Macedonia are trei parcuri nationale si multe rezervatii naturale dintre care cele mai vizitate sunt Mavrovo , Pelister , Sanctuarul pentru pasari Ezereni si multe altele. Cateva dintre cele mai importante orase sunt , capitala tarii Skopje , Ohrid , unde se afla fortareata lui Samuil si Teatrul Antic si multe altele.

Harta Macedoniei in Europa
Harta Macedoniei