You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Italia
Harta Italia
 

Explorati harta Italiei Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Italiei activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Italia din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Italiei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.


 
 
Harta Italia Geografica Email
Despre Italia Email
Teritoriul Italiei este alcatuit dintr-o parte continentala , Peninsula Italiana si doua mari insule , Sicilia si Sardinia . Italia se invecineaza cu , Franta si Elvetia la nord , Marea Adriatica , Ionica si Tireniana. Italia deasemenea are si doua enclave , San Marino si Orasul Stat Vatican.Italia este a patra cea mai vizitata tara din lume , turismul fiind sectorul industrial cu cea mai mare rata de crestere. Fiecare regiune a Italiei are ceva de oferit turistilor , Italia de nord-vest are Riviera Italiana , Portofino si Cinque terre , deasemenea acolo se gasesc si multe orase istorice . Colosseumul se afla in Italia centrala , Napoli se afla in Italia de sud , care este si cea mai vizitata zona si insulele ,Sicilia cu gastronomia ei specifica si Sardinia cu cateva zone arheologice.

Harta Italiei in Europa
Harta Italiei