You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Anglia
Harta Marea Britanie
 

Explorati harta Marii Britanii Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Marii Britanii activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Marea Britanie din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Marii Britanii intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.


 
 
Harta Anglia Geografica Email
Despre Marea Britanie Email
Marea Britanie este o tara in partea de vest a Europei si face parte din Regatul Unit impreuna tu Scotia , situata pe partea de nord a insulei si Tara Galilor in vestul insulei. Marea Britanie are acces la Marea Irlandei la nord-vest , la Marea Nordului la vest si Marea Celtica la sud-vest. Marea Britanie este separata de Europa continentala prin Canalul Englez. De Marea Britanie apartin si in jur de 100 insule mici . Capitala Marii Britanii este Londra.Marea Britanie este una dintre cele mai importante destinatii turistice din Europa datorita vastei ei istorii si mosteniri culturale . Cele mai vizitate locatii turistice sunt , British Museum , Stonehenge in Wiltshire , Stadionul Wembley , Catedrala Cantenbury si multe altele. Marea Britanie are deasemenea si un ecoturism foarte dezvoltat , unele destinatii sunt Proiectul Eden in Cornwall , Lake District , Peak District ,parcurile nationale Dartmoor si Exmoor si multe alre rezervatii naturale.

Harta Marii Britanii in Europa
Harta Marii Britanii