You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Polonia
Harta Polonia
 

Explorati harta Poloniei Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Poloniei activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Polonia din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Poloniei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.


 
 
Harta Polonia Geografica Email
Despre Polonia Email
Polonia este o tara mare situata in Europa Centrala si invecinata cu Germania la vest , Cehia si Slovacia la sud , Ucraina , Belarus si Lituania la est si Marea Baltica la nord. Capitala Poloniei este Varsovia , limba oficiala este poloneza si moneda folosita este zlotul. Polonia este o tara cu multe rauri , lacuri si munti si deasemenea dispune si de iesire la Marea Baltica.Peisajele diversificate ale Poloniei atrag multi turisti . Turisti din toata Europa vin aici pentru a vizita muntii , litoralul , rezervatiile naturale , lacurile . Cele mai vizitate regiuni sunt Muntii Tatra , Karkonosze, Bieszczady , Cheile Raului Dunajec si desertul B??dów . Cele mai importante locatii instorice din Polonia sunt , Castelul Regal Wawel si vechiul oras al Kracoviei , Bisericile Pacii din Jawor si ?widnica si multe altele.

Harta Poloniei in Europa
Harta Poloniei