You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Turcia
Harta Turcia
 

Explorati harta Turciei Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Turciei activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Turcia din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Turciei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.


 
 
Harta Turcia Geografica Email
Despre Turcia Email
Turcia este o tara mare care ocupa teritorii atat in Europa cat si in Asia . Vecinii europeni ai Turciei sunt Bulgaria si Grecia . Turcia are iesire la urmatoarele mari , Marea Mediterana , Marea Egee si Marea Neagra. Limba oficiala este turca si moneda folosita este lira turceasca. Cel mai mare oras al Turciei este Isbambul si capitala tarii este Ankara.Turcia este renumita pentru cultura ei , pentru turismul din domeniul sanatatii , statiuni balneare si statiuni litorale. Destinatii turistice de importanta in Turcia sunt , statiunile Bodrum , Fethiye , Marmaris , Didim si Alayna si Croaziera Albastra. Alte destinatii culturale sunt Efes , Troia , Pergamon , Casa Fecioarei Maria , Pamukkale , Hierapolis si Trabzon. Cei mai multi turisti care viziteaza Turcia provin din Marea Britanie , Germania , Israel , SUA si Japonia.

Harta Turciei in Europa
Harta Turciei