You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Belgia
Harta Belgia
 

Explorati harta Belgiei Online.


Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta Belgiei rutiera activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune a Belgiei din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Belgiei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.

 
 
Harta Belgia Geografica Email
Despre Belgia Email
Belgia este o tara mica in nord-vestul Europei si este unul din membrii Uniunii Europene . Vecinii Belgiei sunt , Olanda la nord , Luxemburg si Germania la est si Franta spre sud. In Belgia exista doua mari grupuri lingvistice , vorbitorii de Olandeza si cei de limba franceza , deasemenea exista si un mic care folosesc germana. Limba folosita la Bruxelles este franceza.Majoritatea turistilor care viziteaza Belgia provin din tarile mai mari din zona , cum ar fi , Marea Britanie , Germania , Franta si Olanda . Majoritatea atractiilor turistice belgiene sunt plasate pe litoral sau in zona Ardennes , o regiune bogata in paduri . Cele mai vizitate locuri in Belgia sunt , Marele Palat , un edificiu al arhitecurii secolului 17 , cu locuitori moderni , Palatul Regal si Catedrala Sfinitilor Michael si Gudula , ambele in Bruxelles . Pe langa acestea , turistii care viziteaza Belgia pot vizita cel mai mic orasel din lume , Darbuy sau citadelele din Namur si Dinant .

Harta Belgiei in Europa
Harta Belgiei