You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Cehia
Harta Cehia
 

Explorati harta Cehia Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta Cehiei rutiera activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune a Cehiei din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Cehiei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.

 
 
Harta Cehia Geografica Email
Despre Cehia Email
Cehia , sau Republica Ceha este situata in Europa Centrala invecinata de Polonia la nord-est , Germania la vest si nord-vest , Austria la sud si Slovacia la est . Cehia nu are iesire la mare. Republica Ceha este un membru NATO din 1999 si membru UE din 2004. Limbile folosite in Republica Ceha sunt , ceha si slovaca , dar exista si unele minoritati care folosesc germana s poloneza . Moneda folosita este coroana ceha.Turisti din toata Europa sunt atrasi de viata de noapte din capitala Cehiei , Praga . Preturile mici si barurile deshise pana tarziu atrag turisti in principal din Marea Britanie si Germania . Turismul in Cehia ofera si multe peisaje in zonele protejate cum ar fi Paradisul Boem (?eský ráj) sau Parcul National Šumava . In muntii Šumava turistii pot vizita statiunile de ski sau face drumetii , cele mai faimoase statiuni se afla in muntii Krkonoše cu centrul turistic in Harrachov. Podgoria din Moravia este renumita international.

Harta Cehiei in Europa
Harta Cehiei