You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Romania
Harta Romania
 

Explorati harta Romaniei Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Romaniei activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Romania din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Romaniei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.


 
 
Harta Romania Geografica Email
Despre Romania Email
Romania este o tara situata in zona dintre Europa centrala si Europa sud-estica si are urmatorii vecini , Ucraina si Republica Moldova la nord-vest , Bulgaria la sud de cealalta parte a Dunarii si Serbia si Ungaria la vest . Capitala Romaniei este Bucuresti , limba nationala este romana si moneda folosita este Leul , sau RON. Cele mai importante repere naturale ale Romaniei sunt Muntii Carpati , Dunarea si Marea Neagra.Turismul romanesc se concentreaza in general asupra peisajelor ei naturale , dar are deasemenea si un vast petrimoniu cultural. Cele mai importante statiuni de la litoralul Marii Negre sunt Mangalia , Saturn , Venus , Mamaia , Costinesti si altele. Muntii Carpati sunt renumiti pentru multituinea de atractii turistice , cum ar fi alpinismul , drumetiile , statiunile de ski si pesterile din Muntii Apuseni si minunile naturale , Babele si Sfinxul . In Romania se gasesc deasemenea si multe castele medievale ,cel mai cunoscut fiind castelul Bran si multe biserici vopsite in nordul Moldovei.

Harta Romaniei in Europa
Harta Romaniei