You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Bosnia
Harta Bosnia
 

Explorati harta Bosnia Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta Bosniei rutiera activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune a Bosniei din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Bosniei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.

 
 
Harta Bosnia Geografica Email
Despre Bosnia Email
Bosnia este o tara in Peninsula Balcanca , in sud-estul Europei si este adesea numita si Bosnia si Herzegovina. Aceasta tara are granite cu Croatia la nord , vest si sud , Serbia la est si Muntenegru la sud-est. Relieful tarii este foarte variat , acesta cuprinde de la munti in partea centrala a tarii pana la tarm la Marea Adriatica .Capitala tarii este Sarajevo.Bosnia si Herzegovina este una dintre tarile cele mai vizitate din Europa in ultimii ani , numarul de vizitatori crescand cu 24% in fiecare an . Majoritatea turistilor vin din tarile invecinate sau tarile mai bogate din Europa , cum ar fi Marea Britanie , Germania , Austria sau Spania . Principala atractie turistica a Bosniei este Sarajevo datorita aspectelor ei istorice si culturale. Cele mai vizitate locuri in Sarajevo sunt Muzeul National al Bosniei si Herzegovinei , Teatrul National , Galeria de Arta Sarajevo si multe altele.

Harta Bosniei in Europa
Harta Bosniei