You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Danemarca
Harta Danemarca
 

Explorati harta Danemarca Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera Danemarca activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Danemarca din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Danemarcii intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.

 
 
Harta Danemarca Geografica Email
Despre Danemarca Email
Danemarca este alcatuita dintr-o peninsula mare , Jutland , si alte 443 de insule mai mici , din care 72 sunt locuite . Cea mai mare insula locuita este Zealand . Aceste insule sunt interconectate de poduri , barci si aeronave mici. Capitala tarii este Copenhaga , limba folosita este daneza si moneda nationala este coroana daneza.Danemarca este alcatuita dintr-o peninsula mare , Jutland , si alte 443 de insule mai mici , din care 72 sunt locuite . Cea mai mare insula locuita este Zealand . Aceste insule sunt interconectate de poduri , barci si aeronave mici. Capitala tarii este Copenhaga , limba folosita este daneza si moneda nationala este coroana daneza.

Harta Danemarcei in Europa
Harta Danemarcei