You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Lituania
Harta Lituania
 

Explorati harta Lituania Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera Lituania activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Lituania din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Lituaniei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.


 
 
Harta Lituania Geografica Email
Despre Lituania Email
Lituania este o tara baltica situata in partea de nord a Europei . Lituania se invecineaza cu Letonia la nord , Polonia si Kalingrad la sud-est , Bielarusia la sud-est si Suedia si Danemarca la vest , de cealalta parte a Marii Baltice. Relieful Lituaniei este in general foarte plat cu un numar mare de paduri si lacuri . Capitala Lituaniei este Vilnius.Majoritatea turistilor care viziteaza Lituania provin din tarile europene mai mari , cum ar fi Germania si Polonia . Cele mai vizitate si importante orase din Lituania sunt Vilnius , capitala , Kaunas , Klaipeda , un port in apropierea unui oras vechi cu mostenire culturala germana , Šiauliai , cunoscut pentru Dealul Crucilor din vecinatate si K?dainiai . Lituania deasemenea are multe parcuri nationale , precum Parcul National Aukštaitija , Parcul National Žemaitija si altele.

Harta Lituaniei in Europa
Harta Lituaniei