You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Andora
Harta Andora
 

Explorati harta Andorei Online

Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:

- Pentru a vizualiza Harta Andorei rutiera activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune a Andorei din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Andorei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Eart
 
 
Harta Andora Geografica Email
Despre Andora Email
Andorra este un mic principat in sud-vestul Europei, situat in muntii Pirinei care se invecineazi cu Franta si Spania. Acesta este printre cele mai mici natiuni din Europa avand o suprafata de 468 km2 (181 sq mi) si o populatie estimata la 84,484 in 2008. Capitala principatului este Andorra la Vella, iar limba oficiala este limba catalana, deai spaniola, franceza, portughez? sunt de obicei vorbite. Principatul a fost format Ón 1278, si suveranitatea este impartita Óntre Franta si episcopul de Urgell, Spania. Andora Este o tara prospera in principal din cauza industriei turismului, serviciilor sale, cu un procent estimat la 10.2 milioane de vizitatori anual si de asemenea, din cauza statutului sau de paradis fiscal. Acesta nu este un membra a Uniunii Europene, dar euro este moneda de nationala.

Harta Andorei in Europa
Harta Andorei