You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Suedia
Harta Suedia
 

Explorati harta Suediei Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Suediei activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Suedia din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Suediei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.


 
 
Harta Suedia Geografica Email
Despre Suedia Email
Regatul Suediei este o tara nordica care ocupa partea de est a peninsulei Scandinave. Suedia se invecineaza cu Norvegia la vest , Finalnda la nord-est , Danemarca , Germania si Polonia de cealalta parte a Marii Baltice. Stockholm este capitala Suediei si este si cel mai mare oras in acelasi timp . Limba oficiala este suedeza si moneda folosita este coroana suedeza. Suedia face parte din Uniunea Europeana.Turismul suedez este impartit in mai multe ramuri , turism natural , urban si cultural , fiecare contribuie in anumita masura la venitul in aceasta industrie. Cele mai importante locatii culturale ale Suediei sunt : Satul Bisericii Gammelstad din Luleň , Palatul Drottningholm , Domeniul Regal , Portul Naval din Karlskrona si multe altele. Turismul natural al Suediei este reprezentat de numarul mare de paduri si lacuri unde turistii vin la pescuit sau canotaj. Cea mai importanta atractie turistica a Suediei este Hotelul de Gheata in orasul nordic Kiruna.

Harta Suediei in Europa
Harta Suediei