You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Ungaria
Harta Ungaria
 

Explorati harta Ungariei Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Ungariei activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Ungaria din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Ungariei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.


 
 
Harta Ungaria Geografica Email
Despre Ungaria Email
Ungaria este o tara situata in Europa Centrala si se invecineaza cu Slovacia in nord , Ucraina in nord-est , Romania in vest , Serbia si Croatia in sud , Slovenia in sud-vest si Austria in Vest. Capitala tarii este Budapesta , moneda folosita este forintul si limba oficiala este maghiara , o limba care face parte din familia fino-ungara. Pe teritoriul Ungariei se afla cel mai mare lac din Europa Centrala , Lacul Balaton , cel mai vast sistem de pesteri cu apa termala si cea mai mare zona de campie din Europa.Majoritatea turistilor care viziteaza Ungaria provin din tari din vecinatate cum ar fi Austria , Germania si Slovacia avand cea mai importanta destinatie turistica Budapesta. Sub aussie online casino capitala Budapesta se gasesc peste doua sute de pesteri dintre care unele pot fi vizitate de turisti. Ungaria este deasemenea renumita pentru statiunile ei balneo-climaterice. Cele mai vizitate regiuni din Ungaria sunt Lacul Balaton , Marele Platou al Ungariei si comorile de arta din Budapesta. Alte destinatii importante sunt Castelul Buda , Galeria Nationala a Ungariei , Biserica Matthias si parcul orasului.

Harta Ungariei in Europa
Harta Ungariei