You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Slovenia
Harta Slovenia
 

Explorati harta Slovenia Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Sloveniei activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Slovenia din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.

- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Sloveniei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.


 
 
Harta Slovenia Geografica Email
Despre Slovenia Email
Slovenia este situata in Europa Centrala si se invecineaza cu Italia la vest , Austria la nord , Ungaria la nord-est , Croatia la sud si est si Marea Adriatica la sud vest. Slovenia atinge Alpii in partea ei de nord si nord-vest. Capitala tarii este Ljubljana si este deasemenea si cel mai mare oras. Limba oficiala este slovena si moneda folosita este euro. Slovenia este cea mai instarita tara dintre tarile slavice.Relieful Sloveniei este foarte variat , relief alpin in nord-vest , campie la nord-est , mediteranean in sud-est si dinaric la sud-est . Cu un astfel de peisaj Slovenia atrage un numar mare de turisti. Cele mai importante destinatii turistice sunt Muntele Triglav , cel mai inalt varf din Slovenia , Platoul Karst pe litoralul sloven , Pestera Postojna si multe altele. In Ljubljana se gasesc multa cladiri in stil baroc si multe zone de mare importanta arhitecturala. Cel mai vizitat castel din Slovenia este Castelul Predjama.

Harta Sloveniei in Europa
Harta Sloveniei