You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Vatican
Harta Vatican
 

Explorati harta Vaticanului Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Vaticanului activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Vatican din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Vaticanului intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.


 
 
Harta Vatican Geografica Email
Despre Vatican Email

Orasul-stat Vatican este unul din micro-statele Europei si teritoriul ei este o enclava ingradita de ziduri in interiorul Romei, capitala Italiei.Vaticanul este un oras monarhic eclesiastic , condus de Papa . Capitala statului Vatican este Orasul Vatican , limba oficiala este italiana si latina si moneda oficiala este Euro.Vaticanul este o destinatie turistica preferata de persoanele religioase. Pelerinii deseori viziteaza Vaticanul in momente speciale ale anului , precum Craciunul , Pastele sau alte ocazii speciale cum ar fi alegerea unui nou papa. Turismul este una din cele mai importante surse de venit alte statului Vatican . Cele mai vizitate destinatii turistice ale Vaticanului sunt Bazilica Sf. Petru , Piata Sfantului Petru , Muzeele Vaticanului si Capela Sixtina .

Harta Vaticanului in Europa
Harta Vaticanului