You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Croatia
Harta Croatia
 

Explorati harta Croatiei Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta Croatiei rutiera activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune a Croatiei din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Croatiei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.

 
 
Harta Croatia Geografica Email
Despre Croatia Email
Croatia este o tara mica sub forma unei potcoave , situata in sud-estul Europei si invecinata cu Bosnia si Herzegovina la sud , Slovenia , Ungaria si Serbia la nord-est si cu Marea Adriatica la vest. Relieful este divers , oferind privelisti spectaculoase de la litoralele stancoase pana la padurile de munte in Alpii Dinarici.Croatia este o tara mica sub forma unei potcoave , situata in sud-estul Europei si invecinata cu Bosnia si Herzegovina la sud , Slovenia , Ungaria si Serbia la nord-est si cu Marea Adriatica la vest. Relieful este divers , oferind privelisti spectaculoase de la litoralele stancoase pana la padurile de munte in Alpii Dinarici.

Harta Croatiei in Europa
Harta Croatiei