You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Spania
Harta Spania
 

Explorati harta Spaniei Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Spaniei activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Spania din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Spaniei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.


 
 
Harta Spania Geografica Email
Despre Spania Email
Spania este o tara mare in sud-vestul Europei si ocupa partea de est a Peninsulei Iberice . Spania se invecineaza cu Franta si Andora la nord , Portugalia la vest si are litoral la marea Mediterana , la Oceanul Atlantic si la Golful Biscay in nord-vest. Capitala Spaniei este Madrid , limba oficiala este spaniola si moneda folosita este Euro.Spania are multe statiuni de vara si plaje care atrag turisti in special din tarile scandinave , din Marea Britanie , Germania , Franta . Cele mai renumite plaje cu Costa Brava , Costa del Azahar, Costa Calida si multe altele . Cele doua arhipelaguri care apartin de Spania , Insulele Canare si Insulele Baleare contribuie la veniturile din turist . Turismul cultural al Spaniei este concentrat in urmatoarele orase : Sevilia , Granada , Toledo si Córdoba datorita importantei istorice.

Harta Spaniei in Europa
Harta Spaniei