You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Stiri Aquapark si hotel de lux in statiunea Baile Felix
Aquapark si hotel de lux in statiunea Baile Felix Email
Potrivit datelor transmise de catre reprezentantii Primariei Sanmartin din Bihor de care apartine statiunea balneoclimaterica, turistii care vin in Baile Felix s-ar putea bucura in scurt timp de un Aqua Park si un nou hotel de lux, investitie care s-ar ridica la peste 50 de milioane de Euro.

Odata incheiat studiul de fezabilitate, specialistii s-au pus de acord si asupra termenului in care Aqua Parkul ar putea fi finalizat, aproximativ 24 de luni. Acesta ar putea costa 30 de milioane de Euro. Alte investitii de amploare se vor efectua in acest an in statiune, 2 milioane de lei fiind alocati in prezent pentru modernizarea infrastructurii: "Investitiile vizeaza modernizarea strazilor din statiune, retelele de alimentare cu apa, canalizarea si trotuarele.
Sursele de finantare vor fi bugetul local si bugetul de stat", spun reprezentantii Primariei. Fara sursa de finantare, soarta hotelului este inca departe de a fi stabilita, in vreme ce Aqua Parkul se pare ca va fi realizat din banii primiti de la bugetul de stat.

Statiunea balneoclimaterica Baile Felix este un important reper turistic amplasat la 8 kilometri de capitala judetului Bihor, Oradea, are 530 de locuitori iar din punct de vedere administrativ face parte din comuna Sanmartin.