You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Olanda
Harta Olanda
 

Explorati harta Olandei Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Olandei activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Olanda din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Olandei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.

 
 
Harta Olanda Geografica Email
Despre Olanda Email
Olanda este un regat in nord-vestul Europei compus din doisprezece provincii. Capitala Olandei este Amsterdam , limba oficiala este olandeza si moneda folosita este Euro. Olanda se invecineaza cu Germania la est , Marea Nordului spre nord Belgia la sud si Danemarca , Norvegia si Regatul Unit de cealalta parte a Marii Nordului .Majoritatea turistilor care viziteaza Olanda provin din Marea Britanie , Statele Unite ale Americii , Germania si Belgia . Cele mai vizitate locatii in Olanda sunt Amsterdamul datorita patrimoniului sau cultural . Amsterdam are multe atractii turistice cum ar fi Muzeul Van Gogh , Muzeul Casei lui Rembrant , casa Anne Frank si Muzeul National al Olandei , Rijksmuseum. Alte destinatii turistice olandeze sunt , centrul si plajele orasului Hague , Rotterdam ,renumit pentru portul lui si localitatea Valkenburg , situat intr-o zona cu castele vechi.

Harta Olandei in Europa
Harta Olandei