You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Stiri 1,7 mil pentru o noua campanie "Turist in romania"
1,7 mil pentru o noua campanie "Turist in romania" Email
Manastiera_BarsanaIn noiembrie ministerul turismului va organiza o licitatie pentru noua campanie din programul "Turist in Romania".á Pentru aceasta campanie vor fi alocati de la buget 1,72 mil. de lei. Prin aceasta licitatiei vor fi achizitionate servicii de publicitate media pentru noua campanie, care casino online se va derula pe parcursul a 20 de zile incepand din 2 decembrie.

Scopul campaniei este cresterea gradului de informare a publicului si promovarea serviciilor turistice din Romania, care urmareste cresterea numarului de turisti romani care isi petrec vacanta de iarna in Romania.

Reclamele se vor difuza pe doua canale tv generaliste si o televiziune de stiri, selectate in functie de audienta lunii septembrie, fiind achizitionate spatii publicitare pentru difuzarea a doua spoturi de 30 de secunde pe tema turistica, mai exact vor prezenta oferta turistica a Romaniei (iarna si Craciun in Maramures).