You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta San Marino
Harta San Marino
 

Explorati harta San Marino Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera San Marino activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii San Marino din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta San Marino intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.


 
 
Harta San Marino Geografica Email
Despre San Marino Email
San Marino este o enclava a Italiei , situata pe partea de est a Muntilor Apenini si este un micro-stat european. Capitala statului San Marino este orasul cu acelasi nume , San Marino. Limba oficiala este italiana si moneda folosita este euro. Cea mai mare parte a veniturile statului San Marino provin din turism.San Marino este o enclava a Italiei , situata pe partea de est a Muntilor Apenini si este un micro-stat european. Capitala statului San Marino este orasul cu acelasi nume , San Marino. Limba oficiala este italiana si moneda folosita este euro. Cea mai mare parte a veniturile statului San Marino provin din turism.

Harta San Marino-ului in Europa
Harta San Marino-ului