You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Letonia
Harta Letonia
 

Explorati harta Letoniei Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Letoniei activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Letonia din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Letoniei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.


 
 
Harta Letonia Geografica Email
Despre Letonia Email
Letonia este o mica tara situata in partea de nord a Europei , cu capitala la Riga. Letonia se invecineaza cu Estonia la nord , Rusia la est, Lituania la sud , Bielarusia la sud-est si Suedia la vest , de cealalta parte a marii Baltice. Letonii sunt inruditi cu estonienii si lituanienii , de aceea limbile sunt foarte similare si fac parte din familia fino-ungara. Letonia are o clima sezonala temperata.Cateva regiuni aduc cele mai mari venituri in industria turistica din Letonia , aceste regiuni sunt , litoralul Marii Baltice si cabanele din parcurile nationale . Cele mai vizitate locuri sunt Parcul Natural Valea Abava , Alek , cea mai mare cascada din Letonia , Traseele naturale Allazi si altele. Un mare numar de biserici atrag turisti in Letonia , cateva dintre cele mai vizitate sunt Biserica Luterana a Sfantului Petru din Riga , Biserica Ortodoxa Brodaiža , Biserica Catolica a Sfantului Mihai din Alsunga si altele. In Letonia exista si multe trasee pentru ciclism , echitatie , statiuni balneare , galerii de arta si ateliere de lucru.

Harta Letoniei in Europa
Harta Letoniei