You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Bulgaria
Harta Bulgaria
 

Explorati harta Bulgariei Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta Bulgariei rutiera activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune a Bulgariei din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Bulgariei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.

 
 
Harta Bulgaria Geografica Email
Despre Bulgaria Email
Bulgaria este o tara in sud-estul Europei , invecinata cu cinci tari , astfel : Romania spre nord , Serbia si Macedonia spre vest , Grecia si Turcia la sud . Bulgaria deasemenea are iesire la Marea Neagra. Relieful este foarte variat , prezinta un litoral la Marea Neagra in partea de est dar si munti in interiorul tarii.Peisajele naturale si mostenirea ei istorica au facut ca Bulgaria sa ajunga una dintre cele mai vizitate tari din Europa. Majoritatea turistiloro vin din tarile invecinate , cum ar fi Romania , Grecia si Germania . Turismul bulgar este foarte variat , de la statiunile de ski din munti , doua dintre acestea sunt Borovetz si Bansko , pana la statiuni litorale la Marea Neagra. Foarte vizitate sunt deasemena si muzeele si manastirile din Bulgaria , si bineinteles capitala tarii , Sofia .

Harta Bulgariei in Europa
Harta Bulgariei