You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Rusia
Harta Rusia
 

Explorati harta Rusiei Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Rusiei activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Rusia din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Rusiei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.


 
 
Harta Rusia Geografica Email
Despre Rusia Email
Rusia este a doua cea mai mare tara din lume si ocupa partea de nord a Eurasiei . Rusia se invecineaza cu Norvegia , Finlanda , Estonia , Letonia , Lituania , Polonia , Belarus , Ucraina , Georgia , Azerbaijan , Kazakhstan , China , Mongolia , Korea de Nord si Japonia despartite de Marea Okhotsk. Capitala Rusiei este Moscova , limba oficiala este rusa si moneda este rubla ruseasca.Istoria , cultura si relieful ruseasc influenteaza cel mai mult turismul in aceasta tara. Cel mai important traseu turistic din Rusia este , "Cercul de Aur" , un traseu care cuprinde multe orase antice , croaziere pe Volga si excursii pe calea ferata Trans-Siberiana . Turismul cultural rusesc cuprinde orase ca Moscova si Sankt Petersburg , in care se gasesc multe biserici si catedrale , fortarete ca si Kremlinul si multe manastiri. Rusia deasemenea are multe statiuni de iarna si plaje.

Harta Rusiei in Europa
Harta Rusiei