You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Finlanda
Harta Finlanda
 

Explorati harta tarii Finlanda Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Finlandei activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Finlanda din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Finlandei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.

 
 
Harta Finlanda Geografica Email
Despre Finlanda Email
Finlanda este o tara mare situata in partea de nord a Europei , in regiunea Finoscandinava. Finlanda imparte granite cu Suedia spre vest , Rusia spre est , Norvegia spre nord , Estonia spre sud peste Golful Finlandei. Relieful Finlandei este in general plat , putin deluros si este ocupat de peste 180.000 de lacuri si in jur de 179.000 de insule.Finlanda este o tara mare situata in partea de nord a Europei , in regiunea Finoscandinava. Finlanda imparte granite cu Suedia spre vest , Rusia spre est , Norvegia spre nord , estonia spre sud peste Golful Finlandei. Relieful Finlandei este in general plat , putin deluros si este ocupat de peste 180.000 de lacuri si in jur de 179.000 de insule.

Harta Finlandei in Europa
Harta Finlandei