You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Norvegia
Harta Norvegia
 

Explorati harta Norvegiei Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Norvegiei activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Norvegia din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Norvegiei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.


 
 
Harta Norvegia Geografica Email
Despre Norvegia Email
Novegia se afla in nordul Europei , pe partea vestica a peninsulei Scandinave. Teritoriul Norvegiei mai cuprinde si insula Jan Mayen si arhipelagul Svalbard. Norvegia este regat , capitala este Oslo , limba oficiala este norvegiana cu doua dialecte Bokmål and Nynorsk , iar moneda folosita este coroana norvegiana . Vecinii Norvegiei sunt Suedia la est , Finlanda la sud de partea nordica a Norvegiei si Rusia la est.Turismul norvegian este influentat de patrimoniul cultural , istoria tarii arta tarii si atractiile naturale. Cele mai importante atractii naturale ale Norvegiei sunt Ghetarul Briksdalsbreen , Muntele Galdhøpiggen , cel mai inalt munte din Norvegia , Insulele Lofoten si multe altele. Istoria Norvegiei si povestile despre vikingi au o mare influenta asupra turismului , multe destinatii turistice fiind vechile biserici de lemn. Cea mai mare biserica traditionala norvegiana este Heddal.

Harta Norvegiei in Europa
Harta Norvegiei