You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Germania
Harta Germania
 

Explorati harta Germaniei Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Germaniei activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Germania din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Germaniei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.

 
 
Harta Germania Geografica Email
Despre Germania Email
Republica Federala a Germaniei este o tara mare din Europa Centrala , si este a patra mare putere economica a lumii . Teritoriul Germaniei este incojurat de , Marea de Nord , Marea Baltica si Danemarca in nord , Polonia , Cehia spre est , Austria si Elvetia spre sud si Franta , Olanda , Belgia si Luxemburg spre vest. Cel mai mare oras este deasemenea si capitala tarii , Berlin.Germania se plaseaza pe locul 7 in topul celor mai vizitate tari din lume. Cele mai vizitate regiuni ale tarii sunt regiuile Insulele Frisiane de nord si est , Valea Rinului , Padurile Bavariei si Padurea Neagra , si Alpii Bavarieni . Statiunile montane de ski contribuie semnificativ la turismul tarii , cele mai importante locuri fiind Alpii Limestone , Harz , Fichtelgebirge si Bayerischer Wald . Nu in ultimul rand , turismul urban aduce cei mai multi vizitatori , spre orasele cele mai importante : Berlin , Munchen si Hamburg.

Harta Germaniei in Europa
Harta Germaniei