You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Ucraina
Harta Ucraina
 

Explorati harta Ucraina Online.Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta rutiera a Ucrainei activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune asupra tarii Ucraina din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Ucrainei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.


 
 
Harta Ucraina Geografica Email
Despre Ucraina Email
Ucraina este o tara mare in Europa de est , inveinata cu Rusia la vest , Belarus la nord-vest , Polonia , Ungaria si Slovacia la vest , Romania si Moldova la sud-vest si Marea Neagra si Marea Azov la sud si sud-est. Capitala Ucrainei este Kiev , limba oficiala este ucrainiana dar si limba rusa este recunoscuta ca fiind limba reginala . Moneda folosita este hryvnia.Turismul ucrainain este foarte diversificat datorita tipurilor de relief foarte diverse si datorita patrimoniului cultural vast. Cele mai importante destinatii turistice sunt , Crimea , datorita muntilor din apropiere si statiunilor balneare, Muntii Carpati si multe altele. Cele sapte minuni ale Ucrainei sunt Parcul Sofiyivsky din Uman , Kiev Pechersk Lavra , Kamianets-Podilskyi ,Khortytsia in Zaporizhia , Chersonesos in Sevastopol , Catedrala Sfintei Sofia din Kiev . Turismul medical ucrainian este renumit in lume.

Harta Ucrainei in Europa
Harta Ucrainei