You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Austria
Harta Austria
 

Explorati harta Austriei Online.

Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:

- Pentru a vizualiza harta Austriei rutiera activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune a Austriei din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Austriei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.
 
 
Harta Austria Geografica Email
Despre Austria Email
Austria este o tara din Europa Centrala , invecinata cu Germania si Republica Ceha spre nord , Slovacia si Ungaria spre est , Slovenia si Italia spre sud si Elvetia si Lichtenstein spre vest. Vienna este capitala si totodata cel mai mare oras al Austriei , cu o populatie de peste 1,6 milioane de locuitori. Austria este un membru al Natiunilor Unite din 1955 si membru al Uniunii Europene din 1995 , astfel moneda folosita este Euro.Turismul austriac este reprezentat de multe tipuri de atractii turistice. Unul din cele mai atractive locuri este Vienna , cu numeroasele ei muzee , catedrale si valsul. Un alt loc des vizitat este Salzburg , locul nasterii marelui compozitor Mozart. Austria are trei atractii majore , Palatul Schönbrunn , Tiergarden Schönbrunn si Bazilica Mariazell . Statiunile alpine din Austria atrag turisti din toata Europa , oferind posibitatea de a skia , de a face alpinism sau a merge in drumetii. Pistele Austriece sunt disponibile pentru toate categoriile de skiori , de la incepatori pana la cei experimentati.Turismul austriac este reprezentat de multe tipuri de atractii turistice. Unul din cele mai atractive locuri este Vienna , cu numeroasele ei muzee , catedrale si valsul. Un alt loc des vizitat este Salzburg , locul nasterii marelui compozitor Mozart. Austria are trei atractii majore , Palatul Schönbrunn , Tiergarden Schönbrunn si Bazilica Mariazell . Statiunile alpine din Austria atrag turisti din toata Europa , oferind posibitatea de a skia , de a face alpinism sau a merge in drumetii. Pistele Austriece sunt disponibile pentru toate categoriile de skiori , de la incepatori pana la cei experimentati.

Harta Austriei in Europa
Harta Austriei