You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Viena Prater
Prater Email
Prater-parc-de-distractiiPrater este un parc public de distractii situat in centrul capitalei austriece, amenajat pe locul unui vechi teren de vanatoare regal. Amintit inca din 1162, cand imparatul Frederich l-a daruit unui nobil pe nume Konrad, Prater va deveni public abia in 1766 in perioada domniei imparatului Iosif al II-lea. Vanatoarea s-a mai practicat aici pana in 1920. Cea mai mare schimbare avea loc insa in 1895 cand s-a inaugurat Riesenrad, Marea Roata, in prezent mascota si cel mai important reper al parcului de distractii. Construita de catre Daniel Prater, Marea Roata ofera turistilor posibilitatea de a putea observa de la inaltime intreg orasul Viena.

Dintre celelalte atractii ale parcului mai putem aminti caruselul cu cai vii, pendulul inalt Turbo Booster, Top Spin, Megablitz sau trenuletul Liliputbahn.

Imagini Prater Viena Austria :
Prater-parc-de-distractii-2Prater_vom_RiesenradRide_prater_vienna_austria