You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home
Harta Albania
 

Explorati harta Albaniei Online


Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:
- Pentru a vizualiza Harta Albaniei rutiera activati doar butonul ( Harta ).

- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune a Albaniei din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.

- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Albaniei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth

 
 
Harta Albaniei Geografica Email

Despre Albania
Albania este un stat situat in sud-estul Europei, invecinanduse cu Muntenegru in nord, Kosovo in nord-est, Macedonia in est, Grecia in sud, Marea Adriatica in vest si Marea Ionica in sud-vest. Este un stat democrat, având denumirea oficiala Republica Albania - Republika e Shqipërisë.Albania este situata la mai putin de 72 km de Italia, peste stramtoarea Otranto care leaga Marea Adriatica de Marea Ionica. Albania este un membru al Organizatiei Natiunilor Unite, NATO, Organizatia pentru Securitate si Cooperare în Europa, Consiliul Europei, Organizatia Mondiala a Comertului, Organizatia Conferintei Islamice si unul dintre membrii fondatori ai Uniunii pentru Mediterana. Albania a fost un potential candidat la aderarea in Uniunea Europeana începand cu ianuarie 2003, si este aplicat în mod oficial la aderarea in UE la data de 28 aprilie 2009. Albania este o democratie parlamentara si o economie de tranzitie. Capitala Albaniei, Tirana, adaposteste aproximativ 895000 din cei 3,6 milioane de locuitori ai tarii, si este de asemenea, capitala financiara a tarii.

Harta Albaniei in Europa
Harta albaniei