Aquapark si hotel de lux in statiunea Baile Felix Imprimare
Potrivit datelor transmise de catre reprezentantii Primariei Sanmartin din Bihor de care apartine statiunea balneoclimaterica, turistii care vin in Baile Felix s-ar putea bucura in scurt timp de un Aqua Park si un nou hotel de lux, investitie care s-ar ridica la peste 50 de milioane de Euro.

Odata incheiat studiul de fezabilitate, specialistii s-au pus de acord si asupra termenului in care Aqua Parkul ar putea fi finalizat, aproximativ 24 de luni. Acesta ar putea costa 30 de milioane de Euro. Alte investitii de amploare se vor efectua in acest an in statiune, 2 milioane de lei fiind alocati in prezent pentru modernizarea infrastructurii: "Investitiile vizeaza modernizarea strazilor din statiune, retelele de alimentare cu apa, canalizarea si trotuarele.
Sursele de finantare vor fi bugetul local si bugetul de stat", spun reprezentantii Primariei. Fara sursa de finantare, soarta hotelului este inca departe de a fi stabilita, in vreme ce Aqua Parkul se pare ca va fi realizat din banii primiti de la bugetul de stat.

Statiunea balneoclimaterica Baile Felix este un important reper turistic amplasat la 8 kilometri de capitala judetului Bihor, Oradea, are 530 de locuitori iar din punct de vedere administrativ face parte din comuna Sanmartin.
 
Joomla SEF URLs by Artio