You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Top 10
Top 10 destinatii

Luna de miere este o ocazie speciala pentru a calatori, o ocazie cu care in mod normal ne intalnim o singura data in viata, prilej de relaxare, distractie si confort alaturi de persoana iubita. Ce poate fi insa mai frumos dupa cateva luni de stres - si sa nu-mi spuneti ca organizarea unei nunti e lucru usor - decat un sejur intr-o locatie exotica, romantica si cat mai departe de tumultul cotidian pokies australia in care traim zi de zi?

Ce poate fi mai relaxant decat sa stai intins pe o plaja insorita, pe o insula indepartata sorbind dintr-un cocktail? Ei bine, in cele ce urmeaza, v-am pregatit un top al acestor locatii, destinatii ideale pentru luna de miere. Si chiar daca luna aceasta nu dureaza de obicei decat cateva zile dupa care suntem nevoiti sa ne reintoarcem la joburile noastre, acele cateva zile pot deveni de neuitat alegand una dintre urmatoarele destinatii.