You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Barcelona
Barcelona

Obiective Turistice Barcelona

Capitala a Cataloniei, regiune situata in nord-estul Spaniei, Barcelona este cel de-al doilea oras ca marime al Spaniei si unul dintre cele mai frumoase orase europene.

Indiferent de varsta sau gusturile pe care le ai, turist fiind, nu poti sa nu te indragostesti de acest oras. Este un loc in care istoria se impleteste cu modernitatea, iar acestea imbinate cu stilul de viata catalunian iti vor taia rasuflarea.

Daca iti doreste sa vizitezi Barcelona, este recomandat sa iti aloci pentru acest lucru cel putin 4 zile, pentru ca nu este o detinatie pe care sa o poti parcurge repede. Este bine sa iti stabilesti prioritatile si sa stii ce anume doresti sa vizitezi, pentru a nu pierde cele mai importante obiective turistice, deoarece vei fi mai mult ca sigur distras de multitudinea de cladiri si bulevarde, arhitectura orasului fiind intradevar impresionanta.

 

De la aeroport nu vei ajunge greu in oras. Acesta are 3 termianle si in fata fiecaruia exista statii de autobuse care te duc in oras ( poti sa iei autobusul rapid care e cca. 6 E sau cel de stat care e 1.30 E), iar cel mai util reper, spre care ar trebui sa te deplasezi cu acestea, ar fi Placa de Espanya. In acest loc se gaseste metroul si statii de autobus catre toate directiile.

Ca si obiective turistice in Barcelona nu trebuie sa ratezi:

Filtru titlu     Arată # 
Nr. Titlu articol Afişări
1 Montjuic 2445
2 Camp nou 3247
3 Gradina Zoologica a Barcelonei 2264
4 Aquariumul 2340
5 Las Ramblas 2362
6 Casa Batllo 2433
7 Muzeul Picasso din Barcelona 2462
8 Sagrada Familia 2112
9 Parcul Gruell 2363