You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Barcelona Montjuic
Montjuic Email

Montjuic_magicUn alt loc ce trebuie neaparat vizitat este Montjuic, deal al Barcelonei ce gazduieste unul dintre cele mai frumoase parcuri din Europa. Fiind un mic munte de la marginea orasului, acesta asigura o priveliste foarte frumoasa asupra orasului. Pentru o experienta cu adevarat deosebita, va recomand sa faceti o plimbare cu  Funicularul. Tot pe acest deal ve-ti gasi impresionana cladire a Palatului National, loc ce gazduieste Muzeul National de Arta Catalana. Dar poate cea mai deosebita atractie este Fantana Magica din Montjuic, un minunat spectacol de apa, muzica si lumini ce slots nu trebuie ratat.

Daca te lasi prins de magia fantanii de la Montjuic si te vei plimba pe fermecatoarele "ramblas", nu vei avea cum sa nu intelegi dragostea locala pentru fotbal, iar in cele din urma arta moderna te va face sa iubesti cu adevarat orasul. Daca ai ocazia sa vizitezi orasul alaturi de cineva drag, va fi o experienta deosebita, deoarece este orasul de care te vei indragosti.