You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Barcelona Las Ramblas
Las Ramblas Email

barcelona-las-ramblasLas Ramblas desemneaza un grup de strazi foarte aglomerate, frecventate de turisti pentru multitudinea de tarabe cu suveniruri, flori si animale. Suntr strazi inguste, dar deosebit de frumoase, datorita cladirilor ce le inconjoara si pline de farmec prin prezenta artistilor ce dau spectacole la tot pasul.

Dupa "las ramblas" veti ajunge in fata statui lui Cristofor Columb, pe superba faleza cataluniana. Aceasta parte veche a orasului Barcelona este cu siguranta una dintre cele mai frumoase si romantice locuri din intreaga Europa. La Rambla se intinde de la Placa de Catalunya pana la statuia lui Columb, iar dupa o plimbare aici merita vizitat portul.

In port te poti plimba pe o faleza mobila deosebita, iar in timp ce admirati ambarcatiunile poti afce si putin shopping, aici gasindu-se Maremagnum, un mall destul de mare ce are marele avantaj ca este localizat intr-un loc superb.